Open Dag het Muziekhuis

Sinds mei ben ik samen met Joost Verbraak trots bezitter van een prachtig huis midden in het centrum van Roosendaal en dichtbij het station, met mogelijkheden tot opname-studio en repetitieruimtes waar we dag en nacht muziek kunnen maken: door ons omgedoopt tot ‘het Muziekhuis’.

De benedenverdieping van het Muziekhuis gebruiken we voor repetities, studio-opnames, jamsessies, concerten en lesgeven. Hier vind je het cursusaanbod voor komend schooljaar. Ik hou me vooral bezig met basgitaarlessen, verschillende soorten muziektheorielessen voor alle instrumenten en mensen opleiden tot conservatorium-niveau. (Toekomstige) leerlingen hoeven maar aan één eis te voldoen: fanatiek zijn! Gezien mijn beperkte tijd kan ik niet iedereen aannemen.

Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op of kom langs op de Open Dag op zaterdag 3 september.

Leave a Reply