Auditietraining conservatorium

Al een aantal jaar geef ik les aan muzikanten met de droom om naar het conservatorium te gaan.

Naast de praktijktoelating zijn ook de muziektheoretische toelating en het auditiegesprek erg belangrijk. De eisen zijn hoog en er zijn maar weinig plaatsen. Als docent aan het Codarts conservatorium neem ik ook zelf theorie- en praktijkaudities af. Ik weet daarom wat de eisen zijn en ik weet wat je te wachten staat. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om gemotiveerde muzikanten te begeleiden en het maximale uit zichzelf te laten halen zodat ze klaar zijn voor zo’n auditie.

En ook dit jaar met succes: Raoul (songwriting, Rockacademie) en Wouter (basgitaar, Codarts) zijn toegelaten. Eerder gingen Marijn (basgitaar, HKU), Vincent (basgitaar, Codarts), Fraukje (basgitaar, Metal Factory) en Lisa (songwriting, Codarts) hen al voor. We gaan vast en zeker nog veel van hen zien en horen!

Is het ook jouw missie om naar het conservatorium te gaan? Neem contact op als je mijn hulp wil bij je voorbereiding.

Leave a Reply