Auditieboek

Sinds vandaag is mijn Auditieboek uit: muziektheoretische onderwerpen die op een toelating gevraagd kunnen worden, gepresenteerd op een overzichtelijke en eenduidige manier. Idee hierachter is dat iedereen zich op een betaalbare manier kan voorbereiden op de toelating, waardoor de kansen gelijker worden.

Het boek is ook te verkrijgen in combinatie met online groepslessen. Meer informatie vind je op de website www.auditieboek.nl.

Daarnaast zijn individuele lessen in combinatie met auditietraining mogelijk. Dit jaar heeft Berber met succes de examens afgelegd en is toegelaten tot Codarts (songwriting). Eerder gingen Marijn (basgitaar, HKU), Vincent (basgitaar, Codarts), Fraukje (basgitaar, Metal Factory), Lisa (songwriting, Codarts), Raoul (songwriting, Rockacademie), Wouter (basgitaar, Codarts) en Thomas (piano, AMPA) haar al voor. We gaan vast en zeker nog veel van hen zien en horen!
Voor individuele lessen (kan ook online) kun je contact met me opnemen.

De website van het Auditieboek is ontwikkeld door Create ‘n Communicate.

Leave a Reply