Live

Vaste bands

V

In het najaar van 2018 verschijnt mijn eerste solo-album. Live zullen deze composities worden uitgevoerd door een kwintet. Binnenkort meer informatie.

.

Sesgado

Sesgado, Spaans voor schuin, scheef of dwars, is een trio van trompet, basgitaar en drums. Met eigen composities, veelal voorzien van complexe ritmische structuren, wisselende maatsoorten en dampende grooves, garanderen ze een eigentijds geluid waarbij veel invloeden geleend worden uit andere culturen. Probeer daar maar eens bij stil te staan!

www.sesgado.com
 

Bezetting:
Joost Verbraak (trompet/synthesizer)
Sanne Verbogt (basgitaar)
Freek Kroon (drums)

.

The New Habit

New Orleans/Funk/Blues/Rock from the South. De band staat bekend om hun energie en spontaniteit. Interactie met het publiek is een belangrijk onderdeel van de show en de vier rasmuzikanten nemen volop ruimte voor improvisatie. De kracht van Het Liedje wordt daarbij echter nooit uit het oog verloren.

www.thenewhabit.nl

Bezetting:
Jamie Hayes (zang)
Martijn van Leipsig (gitaar)
Sanne Verbogt (basgitaar)
Martijn Soeterbroek (drums)

.

Miss.tiQ

The ultimate all-female music experience.
.
www.miss-tiqworld.com
.

Bezetting:
Vanessa Dae (zang)
Cheryll de la Croix (zang)
Julia van der Molen (zang)
Alicia (Ella) de Lima (toetsen)
Zefanja Nendissa  (toetsen)
Jane Rahajaan (gitaar)
Sanne Verbogt (basgitaar, Moog Taurus)
Ceciel Adriaanse (drums).

.

Fiere Vrouwen

Een ode aan bekende en onbekende vrouwelijke helden. Briefliederen aan onvergetelijke vrouwen van toen en nu. Een ding hebben ze gemeen: het zijn krachtige vrouwen, bijzondere vrouwen. Vrouwen die ergens in geloofden, succes hadden, maar ook een prijs betaalden. Fiere Vrouwen is verrassend, ontroerend, soms met een knipoog, soms een tikje vilein. Alle tekst en muziek zijn speciaal geschreven voor dit theaterconcert.

.
Bezetting:
Margriet Sjoerdsma (zang)
Barbara Breedijk (zang)
Louise Hensen (zang)
Evelien de Weger (zang)
Annemarie Maas (zang, piano)
Femke Ravensbergen (zang, viool)
Sanne Verbogt (basgitaar)
Lielian Tan (drums)
.

.

Trumm & bass

Trumm & bass is een kleine, verrassende bezetting dat wel degelijk kan uitpakken in composities waar veel aandacht is besteed aan de mogelijkheden die deze twee instrumenten samen bieden.

Bezetting:
Joost Verbraak (trompet)
Sanne Verbogt (basgitaar/beatring)

..

The Faction

The Faction is de rockband rondom singer-songwriter Erik den Tuinder. The Faction bracht in 2015 de EP ‘First Statement’ uit. In 2017 verscheen het album ‘Berlin’ en in het najaar van 2018 verschijnt de opvolger ‘Moscow’.

www.thefaction.nl

Bezetting:
Erik den Tuinder (zang/gitaar)
Jasper van Overveld (toetsen/achtergrondzang)
Sanne Verbogt (basgitaar/achtergrondzang)
Stefan Maas (drums)

.

Lente

Lente staat voor frisse, beweeglijke ideeën; de combinatie van trompet en basgitaar met dans zorgt voor een spannende combinatie met veel chemie tussen de dansers en de muzikanten. Dit collectief gaat de uitdaging aan om dans en muziek te combineren in een spel van puur improvisatie; geen choreografieën, geen vormschema’s, alleen een basisidee wat ter plekke wordt uitgewerkt door te reageren op elkaars ideeën. Daardoor is iedere voorstelling anders, spannend, fris en beweeglijk.

Bezetting:
Martine van Leengoed (dans)
Rob van de Geijn (dans)
Joost Verbraak (trompet)
Sanne Verbogt (basgitaar)

KAAS

KAAS is een elftal-koppige band die Nederpop brengt in de ruimste zin van het woord. Dé klassiekers die de Nederlandse muziekhistorie rijk is, worden naadloos afgewisseld met actuele hits, feesttoppers, medleys en meezingers van uiteenlopende (pop)artiesten. Zowel Nederlands- als Engelstalige krakers van nationale bodem passeren de revue.

Niet voor niets heeft KAAS landelijk kunnen overtuigen tot en met de finale van The Clash of the Coverbands 2006 / 2007! Met gepaste trots mag KAAS zich nog steeds beste Nederpopcoverband van Nederland en verre omstreken noemen.

www.kaasnederpop.nl
Bezetting: 
Evelien van den Bergh (zang)
Stefan de Roon (zang)
Erik den Tuinder (gitaar)
Rik Verlinden (toetsen)
Sanne Verbogt (basgitaar en contrabas)
Fokke Rosier (drums)
Stefan Maas (percussie)
Jurgen van Nijnatten (trompet)
Marc Leenaerts (trompet)
Gert- Jan Zandbergen (trombone)
Maik van de Goes (saxofoon)

.

Various

Various is een gevarieerde vierkoppige eigen werk band uit de omgeving Roosendaal die een eigen draai geeft aan het pop/rock genre. Various heeft een eigen sound weten te creëren die zich kenmerkt door de verschillende persoonlijkheden en muzikale interesses in de band. Various blijft onophoudelijk nieuw materiaal schrijven en bracht begin 2015 de single ‘Tell Me Now’ uit. Begin 2018 verscheen de single ‘Over The Seas’.

www.varioustheband.com

Bezetting:
Marloes van den Broek (zang)
Merlijn Roks (gitaar/achtergrondzang)
Daan Koch (basgitaar)
Sanne Verbogt (drums/achtergrondzang)

.

Historie

Naast mijn vaste bands val ik ook regelmatig in bij verschillende soorten cover- en eigen werk bands. In de afgelopen jaren heb ik gewerkt met rock-, pop-, soul-, hiphop-, funk-, jazz-, wereldmuziek-, latin-, lounge-, musical-, muziektheater-, rock and roll-, carnaval-, koren, harmonieën, big- en smallbands, educatieve, workshop-, instant composing en dance-bands op basgitaar, contrabas, percussie, drums en Moog Taurus, op het podium en in de studio.