Live

Vaste bands

Laura Kits

Laura is een singer-songwriter uit Amsterdam en schrijft country met een herkenbare pop- en rock roots. In 2017 verscheen de EP Skipper Canyon Road en in 2020 het album Holy Fountain Water.
.
www.laurakits.com
.

Bezetting:
Laura Kits (zang)
Nina Rompa (backing vocals)
Hubert Eggen (gitaar)
Martijn Koolen (gitaar)
Sanne Verbogt (basgitaar)
Lucas Roorda (drums)

.

Sesgado

Sesgado, Spaans voor schuin, scheef of dwars, is een trio van trompet, basgitaar en drums. Met eigen composities, veelal voorzien van complexe ritmische structuren, wisselende maatsoorten en dampende grooves, garanderen ze een eigentijds geluid waarbij veel invloeden geleend worden uit andere culturen. Probeer daar maar eens bij stil te staan!

www.sesgado.com
 

Bezetting:
Joost Verbraak (trompet/synthesizer)
Sanne Verbogt (basgitaar)
Freek Kroon (drums)

.

The New Habit

New Orleans/Funk/Blues/Rock from the South. De band staat bekend om hun energie en spontaniteit. Interactie met het publiek is een belangrijk onderdeel van de show en de vier rasmuzikanten nemen volop ruimte voor improvisatie. De kracht van Het Liedje wordt daarbij echter nooit uit het oog verloren.

www.thenewhabit.nl

Bezetting:
Jamie Hayes (zang)
Martijn van Leipsig (gitaar)
Sanne Verbogt (basgitaar)
Martijn Soeterbroek (drums)..

 

Mindblow

Frisse bluesband, bestaande uit de nieuwe generatie van muzikanten.

Bezetting:
Nienke Dingemans (zang)
Yoebe Hollestelle (gitaar)
Sanne Verbogt (basgitaar)
Tim Holley (drums)
.
.

Tres Bien

Trio dat alle nummers van de jaren ’50 tot nu op verzoek speelt.

Bezetting:
Serge Hamels (zang/gitaar)
Joost Verbraak (trompet/trombone/melodica/accordeon/percussie)
Sanne Verbogt (basgitaar)

.

Trumm & bass

Trumm & bass is een kleine, verrassende bezetting dat wel degelijk kan uitpakken in composities waar veel aandacht is besteed aan de mogelijkheden die deze twee instrumenten samen bieden.

Bezetting:
Joost Verbraak (trompet)
Sanne Verbogt (basgitaar/beatring)

..

The Faction

The Faction is de rockband rondom singer-songwriter Erik den Tuinder. The Faction bracht in 2015 de EP ‘First Statement’ uit. In 2017 verscheen het album ‘Berlin’, in het najaar van 2018 verscheen de opvolger ‘Moscow’, in 2019 verscheen een live-album met nummers van de voorgaande platen en in 2020 keerde the Faction terug naar americana en rock ‘n roll met het album ‘Return to Baltimore’.

www.thefaction.nl

Bezetting:
Erik den Tuinder (zang/gitaar)
Jasper van Overveld (toetsen/achtergrondzang)
Sanne Verbogt (basgitaar/achtergrondzang)
Stefan Maas (drums)

.

Various

Various is een gevarieerde vierkoppige eigen werk band uit de omgeving Roosendaal die een eigen draai geeft aan het pop/rock genre. Various heeft een eigen sound weten te creëren die zich kenmerkt door de verschillende persoonlijkheden en muzikale interesses in de band. Various blijft onophoudelijk nieuw materiaal schrijven en bracht begin 2015 de single ‘Tell Me Now’ uit. Begin 2018 verscheen de single ‘Over The Seas’.

www.varioustheband.com

Bezetting:
Marloes van den Broek (zang)
Merlijn Roks (gitaar/achtergrondzang)
Daan Koch (basgitaar)
Sanne Verbogt (drums/achtergrondzang)

.

Historie

Naast mijn vaste bands val ik ook regelmatig in bij verschillende soorten cover- en eigen werk bands. In de afgelopen jaren heb ik gewerkt met rock-, pop-, soul-, hiphop-, funk-, jazz-, wereldmuziek-, latin-, lounge-, musical-, muziektheater-, rock and roll-, carnaval-, koren, harmonieën, big- en smallbands, educatieve, workshop-, instant composing en dance-bands op basgitaar, contrabas, percussie, drums en Moog Taurus, op het podium en in de studio.